Името на Бойко Рашков и задължителното изискване на Продължаваме промяната вътрешният

...
Името на Бойко Рашков и задължителното изискване на Продължаваме промяната вътрешният
Коментари Харесай

Щракнаха капана на Рашков! Какво се случва

Името на Бойко Рашков и наложителното условие на " Продължаваме промяната " вътрешният министър да стане началник на КПКОНПИ са били задраскани в подготвяната стратегия за ново държавно управление на Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ. Това се вижда в план на програмата, с който " 24 час " а  разполага и който отразява сделките на четирите обединения след първия кръг договаряния, проведени от Българска социалистическа партия.

Вместо обезпечено избиране на Рашков в програмата е записано много по-обтекаемото " номиниране " за началник на КПКОНПИ. Това ще даде опция на сътрудниците хем да спазят условията на партията на Кирил Петков и Асен Василев  по адрес на Рашков, хем по-късно да не са задължени да гласоподават за него в пленарна зала.

Промяната на формулировката и задраскването на Рашков изненадващо са пристигнали от Политическа партия, настояват източници на " 24 часа ". Така те получавали поддръжка от сътрудниците за закона си за КПКОНПИ, само че не им натрапват Рашков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР